Wist u dat u uw nieuwe auto ook kunt financieren? Door het betalen van een vast bedrag per maand, rijdt u toch in een nieuwe auto. De professionals van FinanSi zorgen voor de beste voorwaarden voor u.

 

Financieel Fit FinanSi, uw financieringspartner

Al meer dan 15 jaar verzorgen wij financieringsoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven en dan met name gericht op de autobranche. Wij zijn voor vele autobedrijven al een jarenlange partner op het gebied van autolease ( zowel zakelijk als particulier).
Hiervoor hebben wij speciaal ons label Autokrediet.nl opgezet. Via www.autokrediet.nl kunt u een aanvraag doen voor een financial lease of een prive (auto)lening en/of kunt u ook een berekening maken om te zien wat de maandelijkse kosten zullen zijn op onze calculator.
Wij vinden servicegerichtheid en maatwerk erg belangrijk zodat we ook uw persoonlijke wensen meenemen in de aanvraag. Vaak zijn er meer opties dan dat een calculator aangeeft.
Interesse in een vrijblijvende offerte? Ga dan naar de website, of stuur een e-mail naar finansi@financieelfit.nl of neem telefonisch contact op via 0164-686027 om direct een medewerker te spreken.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 21.00 uur en op zaterdag van 09.00- 17.00 uur.

Bel FinanSi

Wander met finansi logo en autokrediet logo