Onderhoudsbeurt voor uw auto

Iedereen wil een betrouwbare auto waarop men kan rekenen, onderhoud is hiervoor essentieel. Na een bepaald aantal kilometers is onderhoud verstandig. Auto Melse heeft verschillende soorten onderhoud voor uw auto.

Heeft u een nieuwe auto? Dan is het iedere twee jaar of iedere 30.000 kilometer tijd voor onderhoud. Heeft u een auto met een hogere leeftijd dan twee? Dan adviseren we ongeacht het type auto of de kilometerstand adviseren we iedere 30.000 kilometer of ieder jaar een onderhoudsbeurt. De auto zal het zelf ook aangeven zodra er onderhoud nodig is.

Kleine dingen zoals uw ruitensproeiervloeistof of koelvloeistof kunt u gemakkelijk zelf thuis doen, lukt dat niet? Dan staan de monteurs van Auto Melse voor u klaar. Ook maken veel mensen zich zorgen over bijvoorbeeld de distributieriem of het brandstoffilter, tijdens een onderhoudsbeurt kijken we alles voor u na.

teamfoto

Onderhoud Auto Melse

Auto Melse heeft een professioneel team wat klaarstaat om uw auto in de garage te voorzien van een grote of kleine beurt en samen zorgen we ervoor dat de levensduur van uw auto wordt verlengd en bovendien verkleint goed onderhoud de kans op een grote reparatie. De grote beurt en de kleine beurt wisselen elkaar af en zijn ook van belang voor het behoud van uw fabrieksgarantie. Heeft u vervangend vervoer nodig? Laat het dan weten op het moment dat u de afspraak met ons maakt.

Afspraak maken

automonteur auto melse

Grote beurt auto

Auto Melse is specialist in onderhoud en reparatie van SEAT, Skoda, Kia en Cupra. Heeft u een ander merk auto? Geen enkel probleem. Bij Auto Melse helpen we u graag. Door uw auto regelmatig onderhoud te bieden, verhoogt u uw eigen veiligheid en merken we slijtage vroeg op. We vertellen wat de grote beurt en wat de kleine beurt inhoudt, zo ziet u meteen het verschil.

Wat kost de grote beurt?

De exacte kosten van de beurt zullen afhangen van het aantal punten wat aan de hand van de inspectie door de monteur wordt gevonden. Vaak zien we de onderhoudsbeurt ook als combinatie met de apk keuring. Op het moment dat u een afspraak bij ons inplant, lichten we u meteen in over de prijs.

Wat houdt de grote beurt in?

Bij de grote beurt auto pakken we standaard de volgende punten op. Uiteraard doen we ook een inspectie van de auto en mocht het het geval zijn dat u schade heeft, kijken we daar ook meteen naar.

 • Vervangen van de olie met de hoogste kwaliteit motorolie

 • Oliefilter vervangen

 • Controleren en aanvullen van vloeistoffen zoals bijvoorbeeld remvloeistof

 • Visuele controle van remmen op beschadigingen en lekkages

 • Verlichting controleren

 • Accu test

 • Controle slijtage remblokken

Kleine beurt auto

Auto Melse adviseert in de regel om de grote beurt en de kleine beurt af te wisselen. Een grote beurt is namelijk niet ieder jaar nodig en zou voor onnodig hoge kosten voor auto onderhoud zorgen. Daarom neemt Auto Melse de kleine beurt ook op in uw plan voor onderhoud.

Wat kost de kleine beurt?

Een kleine beurt is vanzelfsprekend minder kostbaar dan een grote beurt. De exacte kosten van de beurt zullen afhangen van het aantal punten wat aan de hand van de inspectie door de monteur wordt gevonden. Vaak zien we de onderhoudsbeurt ook als combinatie met de apk keuring. Op het moment dat u een afspraak bij ons inplant, lichten we u meteen in over de prijs.

Wat houdt de kleine beurt in?

 • Motorolie en oliefilter vervangen

 • Service interval indicatie terugzetten en servicesticker plaatsen

 • Remsysteem op slijtage controle

 • Uitlaatsysteem op lekkage en bevestiging controleren

Direct een afspraak maken?

SEAT onderhoud

Auto Melse is onder andere erkend dealer van fabrikant SEAT. Wilt u meer informatie over SEAT onderhoud? Dat kan via onderstaande knop.

SEAT onderhoud

Skoda onderhoud

Auto Melse is onder andere erkend dealer van fabrikant Skoda. Wilt u meer informatie over SEAT onderhoud? Dat kan via onderstaande knop.

Skoda onderhoud

Airco onderhoud

Ook uw airco heeft af en toe onderhoud nodig. Als uw airco minder goed koelt, kan het nodig zijn om de airco bij te vullen. Voor airco onderhoud kunt u rekenen op een vaste prijs bij Auto Melse. Bovendien geniet u van optimaal comfort gedurende het hele jaar. U leest er alles over op onze pagina over airco onderhoud

Airco onderhoud

Kia onderhoud

Auto Melse is onder andere erkend dealer van fabrikant Kia. Wilt u meer informatie over SEAT onderhoud? Dat kan via onderstaande knop.

Kia onderhoud

Cupra onderhoud

Auto Melse is onder andere erkend dealer van fabrikant Cupra. Wilt u meer informatie over SEAT onderhoud? Dat kan via onderstaande knop.

Cupra onderhoud

Banden onderhoud

Onderhoud gaat niet alleen over de motor van uw auto, maar ook uw banden zijn belangrijk. Staan ze nog op de juiste bandenspanning? Of wilt u juist van zomer- naar winterbanden? Auto Melse helpt u graag verder. Zo hebben we speciale dagen gereserveerd om uw banden weer te wisselen en slaan wij uw banden ook op. Als u uw banden via Auto Melse laat doen, informeren wij u via de nieuwsbrief over de wisseldagen. Via onderstaande knop leest u meer over banden onderhoud.

Banden onderhoud