Auto Melse hoofdsponsor VV Serooskerke

VoetbalVereniging Serooskerke, ofwel VVS, bestaat dit jaar 75 jaar. Al jarenlang is Autobedrijf Melse trouwe sponsor van deze vereniging. Sinds kort is Autobedrijf Melse zelfs hoofdsponsor van deze hechte dorpsclub. Beide partijen zijn blij met de samenwerking.

Saco Melse van Autobedrijf Melse vertelt: “Ondertussen zijn we al ruim 20 jaar trotse sponsor van VVS. Het was geen moeilijke keuze voor ons om het hoofdsponsorschap aan te gaan. Wij zijn als Autobedrijf Melse een organisatie waar verbinding met de klant voorop staat. Mede daardoor dragen we graag bij aan een vereniging die echt zorgt voor verbinding in de maatschappij. Ons bedrijf is op en om het veld aanwezig, van de tenues tot aan de borden rond het veld, we kunnen je niet ontgaan als je de vereniging bezoekt.”

VVS is dankbaar voor een trouwe sponsor zoals Autobedrijf Melse, Jacco Gideonse licht het toe: “Autobedrijf Melse is al jarenlang verbonden aan onze vereniging. Wij kunnen altijd op hen rekenen als sponsor. Ook zien we diverse collega’s van Autobedrijf Melse op het veld terug. Wij staan als vereniging misschien niet op één in het klassement, maar de leden staan bij ons wel altijd op één. We zien dat de leden erg betrokken zijn, ook als we activiteiten organiseren buitenom de voetbal. Dit soort activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door Autobedrijf Melse en daar zijn we heel erg blij mee.” sluit Jacco af.

VVS
Logo vv serooskerke