Autobedrijf Melse sponsort Luctor Heinkenszand

Autobedrijf Melse is sinds twee jaar sponsor van voetbalvereniging Luctor Heinkenszand. De vereniging heeft ruim 650 leden en nog steeds potentie om te groeien. Ieder weekend ontvangt het sportpark in Heinkenszand circa 1.000 bezoekers. 

De link tussen de voetbalvereniging en het autobedrijf komt voort uit de persoonlijke binding van Autobedrijf Melse met de vereniging, Patrick Kaijser van Autobedrijf Melse vertelt: “Mijn beide dochters waren actief bij Luctor Heinkenszand en ook gaf ik zelf een aantal jaren training aan de dames van MO13 en MO15. Ik ken Luctor als een dynamische vereniging met ambitie op alle niveaus. Ook vervullen zij een belangrijke maatschappelijke rol waaraan wij graag bijdragen als bedrijf.” 

Peter Traas van Luctor Heinkenszand vertelt meer over de vereniging: “Dankzij de grote groep sponsoren kunnen wij blijven bestaan en daarvoor zijn we dankbaar. Luctor staat voor meer dan voetbal alleen. We zijn een sociale vereniging en vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij onze club. Binnen onze vereniging is er alle ruimte voor ontwikkeling, maar wel voor ieder op zijn of haar eigen niveau. Het allerbelangrijkste voor ons is plezier in de sport, al zou promotie naar het tweede natuurlijk geweldig zijn.” sluit Peter af.

Luctor Heinkenszand voetbalteam
Logo Luctor Heinkenszand